Oversikt over kamper og treninger på Framnes vil du nå finne på denne siden: Framneskalender

fredag 17. april 2015

Fram-Vanvik 2-2

(Bildet er fra bladet.no sin artikkel om kampen)

​Endelig var det klart for sesongdebut! Vanvik stod på menyen, men før første kamp i sesongen er spilt har man samme følelsen som før man besøker Indiske restauranter: Enten blir det en himmelsk kulinarisk opplevelse, eller en drittopplevelse (bokstavelig talt)... Nok om mat.
Vanvik scoret allerede etter 7 minutter. Æsj! Dårlig start på sesongen. Usikkerhet i laget? Men Fram gir seg ikke. Fram spiller seg til flere sjanser, men det tok lang tid før det ga resultat. Først i 72. minutt får Fram straffe og Bjørn Arild Enget scorer sikkert! Med ti minutt igjen av kampen gikk Fram sågar opp i ledelsen 2-1 ved Jørgen Nyeng. Dette kunne jo bli seier! Men Vanvik ville det annerledes og reduserte til 2-2 kort tid før slutt.