Framnes banekalender

Oversikt over kamper og treninger på Framnes vil du nå finne på denne siden: Framneskalender

onsdag 29. april 2015

Fram-Bjørgan 2-2

Fram startet denne kampen svært godt og hadde allered 1-0-ledelse etter et par minutter. Bjørgan hang rett og slett ikke med på notene i de første 20-30 minuttene, men dessverre greide ikke Fram å utnytte dette overtaket. I stedet greide Bjørgan å utlikne til 1-1. I starten på andre omgang ville det seg ikke for Fram og Bjørgan gikk etterhvert opp til ledelse 1-2. Ca 5 minutt før slutt fikk Fram et straffespark og Bjørn Arild Enget sikret 2-2 som også ble sluttresultatet og nok en poengdeling på Framnes stadion.

Se scoringen til Bjørn Arild her (inkludert entusiastisk feiring av scoringa):

Hvorfor Fram fikk straffespark hersket det litt usikkerhet om, men kanskje var det en form for kompensasjon for en situasjon som Bjørn Arild var oppe i 10-15 min tidligere. Et soleklart straffespark der Bjørn Arild først dempet ballen på brystet og hadde god kontroll, men fra hver side ble han løpt regelrett ned av to Bjørganspillere.

Uansett er denne kampen nok et eksempel på at Fram kan å spille fotball og fører store deler av kampen, men greier enda ikke å omsette spillet sitt i nok sjanser og scoringer. Her har trenerne og spillerne noe å jobbe videre med!