Framnes banekalender

Oversikt over kamper og treninger på Framnes vil du nå finne på denne siden: Framneskalender

fredag 19. juni 2015

Fram-Byneset 4-1

​Alt lå til rette for en flott fotballkveld på Framnes. Været viste seg fra en usedvanig fin side sammenliknet med de ukene som har vært. Fram var i medvind etter uavgjort mot Rørvik og seier mot Levanger2 og Blink2. Til tross for at Stian Stokke og Jørgen Valstadsve var vekke, lå det et visst forventningspress på mannskapet til Fram denne kvelden. Bjørn Johan fryktet at spillerne ville ta lett på det, og ga en tydelig tale før kampstart! Det var denne kampen som var den viktigste, og de spillerne som nå fikk sjansen, måtte vise hva de var gode for.

Kampen startet med sjanser for begge lag, men Fram ledet allerede etter 20 min med 2-0. Det første målet kom etter et meget vakkert innlegg fra Håvard Lundemo som Hallgeir igjen ekspederte meget vakkert med et hodestøt utagbart for Byneset sin keeper. Bare et par minutter etterpå fikk Fram straffespark som Bjørn Arild satte sikkert i mål (se video).

I pausen fikk spillerne beskjed om å holde opp presset og ikke gi Byneset muligheten til å komme inn i kampen. John Arve Forbord ble også kalt ut på banen. Riktignok før andre omgang startet. John Arve fylte nemlig 50 år forrige lørdag og det ble markert med en blomsterbukett og bevingede ord fra speaker Eli. Den egentlige gaven hadde jo John Arve allerede fått på lørdag: seier over Blink2 :-)

Andre omgang startet på verst tenkelige vis. Fram så i en periode ut til å ikke vite hva fotball var. Ingen forsøkte å sentre til hverandre. De eneste pasningene som kom fra Framspillere, ble fanget opp av Byneset sine spillere. Dette resulterte tilslutt i redusering for Byneset, og mange fryktet på dette tidspunkt at seieren skulle glippe. Men den gang ei. John Valstad dukket opp midt i et angrep der Fram hadde hatt minst tre sjanser til å få ballen i mål. John greide det og det stod dermed 3-1 til Fram. En stund etterpå var Hallgeir frampå igjen og puttet sitt andre for dagen. Resultatet, 4-1, stod seg til kampen var over.

To G16-spillere fikk debutere på A-laget: Bjørn Odin Folden og August Arnstad. Det er godt å se at yngre spillere får kjenne på nivået. Håper dette gir motivasjon til å fortsette å trene slik at Fram kan få fram flere gode spillere og godt spill!