Framnes banekalender

Oversikt over kamper og treninger på Framnes vil du nå finne på denne siden: Framneskalender

mandag 8. juni 2015

Forrykende fotball ga 3 poeng til Fram

Det var stor spenning knyttet til dagens kamp på Framnes. Fram har tidligere i sesongen spilt bra, men gitt fra seg poeng på slutten av kampene. I dag kom Levanger 2 på besøk, og i troppen hadde flere spillere fra A-troppen.

Kampen startet med Levangerdominans. Levangerspillerne var hakket raskere i steg og pasninger og hadde tidlig 2-3 sjanser mot Fram. Likevel var ikke Fram ufarlige og kom seg også til et par sjanser tidlig i kampen. Den ene kom etter et frispark og endte opp med at Stian satte ballen i mål. Ledelse 1-0 til Fram!

Levanger fortsatte å dominere i førsteomgangen og reduserte slik at stillingen stod 1-1 til pause. I andre omgang tok Fram mer grep om kampen og Bjørn Arild fikk også Fram opp i ledelsen for andre gang i kampen. Etter som kampen forløp, så det ut til at Fram skulle greie å ro i land en 2-1-seier, men som tidligere, mot slutten av kampen greide motstanderlaget å score igjen. I det 87. spilleminutt utliknet Levanger til 2-2, og det så ut som poengtap. Ja, noen fryktet kanskje sågar 2-3 til Levanger...

Men på overtid av overtiden fikk Stian en lang pasning og kom seg en halvmeter foran midtstopperen i retning av Levangers keeper. Han ble hentet inn av stopperen, men tok rutinert en dragning ut til siden for å få litt mer rom og fra den posisjonen satte han inn Frams tredje mål for dagen! 3-2 til Fram! Levanger rakk akkurat å ta avspark før dommer Sjømæling blåste av kampen! Endelig var marginene på Fram sin side i årets sesong. Mon tro om dette var et omen på hva laget har i vente i resten av sesongen?

Seiersbrølet i garderomen - anført av Lars - satte et verdig punktum for en forrykende fotballkamp på Framnes denne kvelden!