Framnes stadion

torsdag 14. mai 2015

Sesongens første seier

Det ble en spennende kamp da Fram møtte Tiller på Framnes stadion. Begge lagene vant hver sin omgang, men Fram greide å score flere enn Tiller og endte opp med sesongens første seier! Sluttresultatet ble 4-2 til Fram!

Rammen rundt kampen var god. Vår stemingsskapende speaker, Eli Arnstad, var selvfølgelig på plass. I kiosken var det salg av kaffe, vaffel, kake, saft og pølser! Til kampen var det også ballgutter med. 2007-årgangens guttelag stilte som ballgutter og ble med på innmarsjen og gjennomførte en oppvisningskamp i pausen. Lars Meland hadde dressjakka på. Bjørn Johan hadde trua. Sola gløttet også fram og varmet tilskuere og spillere i den ellers kalde vinden.

Kanskje nettopp vinden var årsaken til at kampen ble som den ble. Begge lagene hadde hver sin omgang, og det var laget med vinden i ryggen som vant hele 6-0 i dag. Etter førsteomgangen ledet Tiller 2-0. Noe skuffende for Fram da Fram hadde solid mannskap i dag. Espen og Oskar var hjemme på langhelg. Håkon og Stian var tilbake etter gjestespill hos Namsos og Blink. I andreomgangen ble det også andre boller. Fram styrte hele andreomgangen og Tiller var på få besøk på Fram sin banehalvdel. John Valstad var den første som greide å få hull på byllen for Fram. Videre la Stian Stokke på til både 2-2 og 3-2 før innbytter Oskar headet inn en corner og satte inn kveldens siste mål på overtid: 4-2 til Fram!

Fram gjør nå et solid byks på tabellen fra å ligge på nedrykksplass til å ligge like under øvre halvdel! Vi får håpe denne seieren var starten på en lang rekke seire! Lykke til videre, gutter!

En gammel legende blant Fram-trenernes "Hall of fame", Kåre Fiskvik, var dagens jury hva angår hvem som var Frams beste spillere i dag (dvs. "Dagens Marius"):
3 - Stian Stokke
2 - John Valstad
1 - Bjørn Arild Enget