Framnes stadion

lørdag 28. mars 2015

Ivar Augdal - en profil på Fram i 2015?

En av de nye spillerne i årets tropp er Ivar Augdal. Ivar møtte opp på Framtrening på slutten av 2014-sesongen, og siden har han blitt fast inventar. Ja, det er faktisk en sjeldenhet at han ikke er på trening. Denne trivelige og energiske karen på 26 år kommer nok til å markere seg i 4. divisjon i år.

IVAR, HVEM ER DU?
Jeg flyttet til Stjørdal i 2013. Samboer og hun var også med på flyttelasset. Utenom fotballen jobber jeg som førskolelærer i barnehage. Jeg liker å trene, og bruker mye tid på fotball - både foran tv'n og på matta.

HVOR HAR DU SPILT FØR?
Jeg har spilt for Byåsen, Hommelvik, Ranheim og Malvik. Jeg er en lagspiller som kan bekle flere roller på banen. Liker å bidra med løpskraft, taklinger og er en vinnerskalle.

DET ER ET DUMT SPØRSMÅL, MEN FOR ORDENS SKYLD: HVORFOR GIKK DU TIL IL FRAM?
Jeg begynte å trene med IL Fram i slutten av 2014 og ble godt mottatt i gruppa. Valgte å signere fordi jeg føler at jeg har noe å bidra med og det er en klubb jeg mener passer for utviklingen min som fotballspiller. Inntrykket mitt av IL Fram er veldig bra. Det er gode treningsforhold og en real gruppe mennesker rundt senioravdelinga.

HVA TROR DU OM SESONGEN 2015?
Jeg tror seniorlaget har potensiale til å være med i toppen av 4.divisjon i 2015-sesongen. Det er bra nivå på treningene og holder vi det utover ser det lyst ut. Er selv veldig motivert og ser fram mot seriestart.

VELKOMMEN OG LYKKE TIL, IVAR!