Framnes stadion

lørdag 12. november 2016

Lars Meland og SMN1-cup 2016

Lars fyller 50 år!

Årets cup arrangeres lørdag 3. desember i Skatvalshallen. Lars fyller 50 år 2. des, og IL Fram vil hedre Lars med å utvide cupen. Vi inviterer derfor alle fotball-lagene fra hele IL Fram til å delta. Dette gjelder fra de yngste lagene som har spilt Dalførecuper i 2016, jenter og gutter, og helt til oldboys. Vi ønsker at hvert enkelt lag i IL Fram får vist seg fram (ønsker ikke å blande spillere mellom lagene). Som tidligere blir det seriespill, ikke cup. Det er i år rom for inntil 30 lag i serien! Hvert lag skal spille fire kamper á 6 minutt. Vi setter opp kampene slik at lagene møter motstandere som er omtrent like gode som sitt eget lag. Det laget som har flest poeng etter at alle lag har spilt fire kamper hver, har vunnet cupen. Ved likt antall poeng blir det målforskjell, flest scorede mål og alder på laget som avgjør hvem som vinner. Hallen åpner kl 0830 og den første kampen starter kl 0900. De yngste lagene starter dagen, og de eldste lagene spiller mot slutten. Alle kamper er over innen kl 1800. Vinnerlaget blir premiert!

Vi bruker futsal og har vanlige innendørsregler med innspark, ingen skiltaklinger m.m. Noen av spillerne/laglederne kan bli spurt om å bli benyttet som dommere når de ikke spiller kamper selv. Dette er først og fremst en cup til ære for Lars Meland og idrettsmiljøet vi har på Skatval. Fairplay er grunnleggende! Påmeldingsavgiften er satt til kr 300 per lag. Dette må betales innen 28. november til IL Fram Fotball, 7510 Skatval, kontonummer 8674.10.08094. Påmelding godkjennes når avgift er betalt og påmeldingen er varslet på epost til borge.lillebo@gmail.com

Det vil bli kiosksalg gjennom hele dagen. Vi legger innsats i å få til et kampoppsett der hvert enkelt lags kamper avvikles innen rimelig tid uten unødig lange pauser mellom hver kamp. Det blir speakertjeneste og resultatservice med Lars og flere kjente lokale fjes! Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig dag i Skatvalshallen. Om du ikke skal spille selv, så stikk innom for en kopp kaffe og en titt på alle de dyktige fotballspillerne vi har på Skatval!

Mvh
Lars Meland, Børge Lillebo, Lars Magne Vollan, Morten Gulbrandsen og Eli Arnstad